sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä!



















Huomaa että Aldon on tarinan pahis koska se tykkää mämmistä :<
Tykkäättekös te mämmistä?



























Hyvää pääsiäistä!


8 kommenttia:

  1. Miten ihana pääsiäisshootti!♥️ Kevään värit tulivat kauniisti esiin kuvista :) Itse en erityisemmin pidä mämmistä, enkä suklaamuniakaan syö joten pääsiäisherkut jäävät omalta osalta aika vähäiselle ^^' Oikein mukavaa pääsiäistä sinnepäin!

    VastaaPoista
  2. Hauska shootti ^^ Tipuset on ihania ♥ Minullekaan mämmi ei maistu, mutta suklaamunat kelpaa aina :3 Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  3. Ihana shootti♡munki oli ajatus ottaa candicesta suklaamuna-pääsiäiskuvia mutta..(khrömhöm ehin syödä kaikki ewe) hmm mämmi on hyvvää^-^ enkai oo ainoo joka tykkää mämmistä e-e jaahh suklaamuniakin oon syöny ihan riittävästi:d mukavaa pääsiäistä♡♡(ääh ärsyttää kun se meni jo sillä mun uus kiyomi (pupuhattu♡_♡)on tilattu mutta ehtii vasta vapuks tänne :c)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja aksulla on ihana panta^^ oonko mäki pahis ku syön mämmiä>:DD

      Poista
  4. Aivan ihania tipukuvia :)
    Meillä on kyllä mämmiä, mutta enpä ole vielä suuhuni laittanut...

    VastaaPoista
  5. Suloisia kuvia, varsinkin tuo Akanen asu kiinnitti huomiota, se on tosi söpö ^-^~
    Mämmistä en juuri välitä..xd

    VastaaPoista
  6. Ihania pääsiäis kuvia ^3^ Aldone näyttää jotenkin niin kärsivältä tipujen keskellä :D Mämmi on ihan ok, ei mitenkään erityisen maukasta. Ja hyvää pääsiäistä sinnekkin owo

    VastaaPoista
  7. Ihania pääsiäis kuvia ^3^ Aldone näyttää jotenkin niin kärsivältä tipujen keskellä :D Mämmi on ihan ok, ei mitenkään erityisen maukasta. Ja hyvää pääsiäistä sinnekkin owo

    VastaaPoista